Snorkelcursus bij ons in het zwembad in Den haag


Onze snorkelcursus bestaat uit een gedegen uitleg over het snorkelen, de snorkelmaterialen en over datgene we daarna in het zwembad gaan doen.


Een vol uur in het water waarbij we de volgende oefeningen gaan doen : entry, de snorkel leegblazen, de duikbril leegblazen, ademhalingscontrole, zwemslagen, een hoekduik, het klaren van je oren, je zwemhouding en voornamelijk het overbrengen van een gevoel van veiligheid em comfort.


Na afloop, bij het genot van een drankje wordt besproken wat er gedaan is en waar eventueel verbeterpunten zijn. Wellicht heb je nu ook echt interesse in je eigen snorkelmaterialen en kun je niet zelf beter bepalen waar je voorkeur naar uit gaat.

Op vakantie ga je dan echt genieten van het snorkelen en ben jij ook in staat de wondere onderwater wereld te aanschouwen. Dit levert je echt enorm veel plezier op. Snorkelen is bovendien een sport die je met je hele gezin kunt uitoefenen. Pure fun !

Wat zij de vereisten om mee te kunnen doen aan een snorkelcursus

Je kunt in ieder geval zwemmen en bent minimaal 8 jaar oud. Een maximum leeftijd hanteren we uiteraard niet. Je bent wel fit genoeg om mee te doen aan een redelijk inspannend uurtje snorkelen. Tijdens de cursus zijn alle benodigde materialen inbegrepen in de prijs. Het is echter wel prettiger ook je eigen snorkelmaterialen te hebben en aan te schaffen. Als cursist van onze duikschool / snorkelschool ontvang ook jij 10% korting op al je aankopen. Dat is lekker meegenomen toch. Bovendien kunnen wij je terplaatse van het juiste advies omtrent de aanschaf voorzien.

Komen snorkelen met de hele familie is goedkoper.

Wanneer je met het hele gezin komt snorkelen ben je een stuk goedkoper uit, hoe meer deelnemers, hoe goedkoper de prijs per persoon wordt.

Koop nog vandaag jouw snorkelcursus

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Dutch Scuba Divers Den Haag

  • Wij zijn een full size duiksportcentrum welke 7 dagen per week geopend is.
  • 070 3227592
  • [email protected]
Copyright 2019 Duikwinkelen, de online duikwinkel en diveshop van nederland. - Powered by Lightspeed
iDEAL PayPal MasterCard Visa American Express Discover Card Visa Electron Maestro
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »